Markus Rogan bij HEAD, verslaat Ian Thorpe en eindigt als 3e in de finale 400m individuele wisselslag in Singapore

November 4th, 2011

Na begonnen te zijn met de categorie wedstrijdzwemmen tijdens de recente wereldkampioenschappen in Shanghai, kondigt HEAD met genoegen aan dat de winnaar van 31 medailles, voormalig Europees en Wereldkampioen, Markus Rogan, zich vanaf de FINA-wereldkampioenschappen in Singapore bij het HEAD-team voegt.

Tijdens de 100m individuele wisselslag zetten Markus de snelste kwalificatietijd neer en versloeg daarmee voormalig wereldrecordhouder Ian Thorpe tijdens diens comeback-evenement. Markus bereikte ook de finale in de afstand 400m individuele wisselslag, waarbij hij als derde eindigde met een nieuwe persoonlijke beste tijd. Tijdens deze wedstrijd gebruikte Markus voor de eerste keer in een wedstrijd de HEAD LIQUIDFIRE-technologie voor wedstrijdpakken en de HEAD STEALTH LSR-wedstrijdbril.

Markus voegde zich onlangs bij het uitmuntende HEAD-sportteam zoals de nummer 1 tennisspelers op de wereldranglijst Novak Djokovic en Maria Sharapova en skiërs Bode Miller, Lindsay Vonn en Didier Cuche.
Johan Eliasch, Chairman en CEO van HEAD:
"Zwemmen past perfect bij ons sportportfolio. Het laat ons onze grondige kennis op gebied van watersport - afkomstig via onze duik-dochteronderneming MARES - combineren met de kracht en het momentum van HEAD als high-performance wedstrijdmerk. Wij zijn erg blij dat wij Markus Rogan in ons team van uitzonderlijke sporters mogen verwelkomen."

http://www.head.com/swimming/eyewear.php?region=eu&tag=racing&id=4221


Close