Markus Rogan slog sitt personbästa med HEAD’s nya ”mirakelbyxa"

November 14th, 2011

Markus Rogan kom på en stark 2:a plats vid senaste WC tävlingen i Peking. Med HEAD’s nya ”mirakelbyxa” slog han sitt personbästa på 400 meter medley.
För Markus Rogan var återkomsten till den futuristiska "Water Cube" arenan i Peking mycket speciell. Under OS 2008 kom han på 4:e plats på 200m ryggsim och missade därmed medalj. Än idag benämner han händelsen som ett av de ”största nederlagen" i sin karriär.
Igår klev Rogan upp med ett leende ur den Olympisk bassängen. Med sina 4:08,15 på 400 meter medley förbättrade han sitt personbästa med mer än en sekund. Han såg han sig endast besegrad av Sydafrikanen Chad Le Clos (4:07,35)
Rogan använde för första gången sina nya ”mirakelbyxor” HEAD Liquid Fire Jammer. ”Det gick som smort. Byxorna är lättare och starkare än alla andra jag hitintills använt. Dessutom är kompressionslösningen över låren idealisk, de minskar trötthet och förhindrar kramper"
Helkroppsdräkter är sedan en tid förbjudna i simning. Nu börjar en ny era präglad av tunna, ultrasnabba badkläder. Kapprustningen inför OS i London 2012 har börjat och Rogan är övertygad. "Med HEAD’s nya Liquid Fire Jammer kommer jag att vara ännu snabbare"
Rogan är ”varumärkeskollega” med de Alpina stjärnorna Maier, Miller, Vonn och Persson
Sedan några veckor tillbaka är Rogan sponsrad av HEAD och därmed varumärkeskollega med de alpina stjärnorna, Hermann Maier, Bode Miller, Lindsey Vonn och Anja Persson. "Det är coolt att få ingå i ett Team med dessa stora idrottsstjärnor"Rogan´s mirakelbyxor: HEAD Liquid Fire Jammer.
Material: Blandning mellan 70% Polyamid och 30% Elastan. Svetsade sömmar
Passform: Ultralätt och ultratunn. Tight och ultimat passform
Special komposit: Maximal muskelkompression. Förhindrar kramper.


Close