Schoenen


Monofilament

MultifilamentYoutek™

TECHNOLOGIES GET INDIVIDUAL

YouTek™ haalt het maximale uit JOUW tennisspel! Of je nu aanvallend, controlerend of 'smooth" speelt, de YouTek technologie past zich aan én combineert alle speelstijlen met de laatste racket (d3o) en snaren (Teflon polymer) technologie om het beste uit JOUW tennisspel te halen!

HEAD > the power of YOU

 • REWARD YOUR SPONTANEITY WITH d3o™.
  HEAD bewijst met de unieke verwerking van de d3o technologie in haar rackets opnieuw dé innovator van de tennismarkt te zijn. Door de d3o technologie toe te voegen worden de unieke speeleigenschappen van HEAD rackets verrijkt met geheel nieuwe dimensies!

 • Zoveel gevoel áls power in 1 racket heeft u nog nooit ervaren!

  Als je het d3o materiaal in je hand hebt voelt het zacht en flexibel aan. Het is gemakkelijk kneetbaar, vergelijk het met zachte klei. Het unieke van het d30 materiaal is dat als je er met een hamer op slaat het materiaal niet vervormd... Logischerwijs zal het materiaal een deuk oplopen (zoals dat bij klei zou gebeuren)!

 • Bij een zachte benadering van het d3o materiaal is het gemakkelijk vervormbaar. Bij een harde klap op d3o vervormen de moleculen direct naar een stevig netwerk en wordt het materiaal zeer stijf en niet vervormbaar. Ook op internet zijn talloze filmpjes te vinden waarbij het d3o materiaal in iemands hand gewoon kneetbaar is en bij een klap van een hamer totaal niet vervormt (keihard is). Vraag uw tennisspecialist naar een demonstratie van de d3o technologie. Elke HEAD tennisdealer die de TouTek modellen verkopen hebben een demotool ontvangen om u de verbluffende eigenschappen van het d3o materiaal zelf te laten ervaren.

 • Wat doet de d3o technologie met de speeleigenschappen van HEAD tennisrackets?

  HEAD heeft deze unieke uitvinding verwerkt in haar nieuwe YouTek racketlijn modellen van Novak Djokovic en de resultaten zijn overweldigend!

 • Bij agressieve, snelle slagen biedt het racket met d3o technologie meer stijfheid wat resulteert in een zeer krachtig racket voor optimale power op je returns (vergelijk het met de klap van de hamer op het d30 materiaal > d3o verstijft).

  Bij minder krachtige slagen (slice / dropshot) geeft het racket juist optimale controle en een unieke touch met opmerkelijk veel gevoel! d3o zal bij deze ballen minder of niet verstijven wat resulteert in optimale controle om elke bal geplaatst en met veel gevoel te kunnen raken.

  Nadat de bal het racket heeft verlaten keren de d3o moleculen direct terug in hun normale plastische vorm. Bij elke return heb JIJ in de hand hoe je racket gaat reageren!

 • Minder wrijving en meer power > Teflon polymer
  (zie onderste 2 afbeelding links)

  Naast de d30 technologie zijn de YouTek modellen uitgerust met de Teflon polymer tubing. Door de toevoeging van Teflon in de tubing van het racket wordt wrijving (wrijving die ontstaat tussen frame en snarenpatroon bij de inslag van de tennisbal) tot een minimum gereduceerd. Dit resulteert in een langere levensduur van uw snaren, minder energie verlies (lees; meer power) én een grotere sweetspot om uw spel op een hoger niveau te brengen!

  Ervaar de unieke speeleigenschappen van de nieuwe YouTek SPEED-serie modellen met d3o technologie van Novak Djokovic zelf! Zoveel gevoel áls power in 1 racket heeft u nog nooit ervaren!

  Vraag uw tennisdealer naar een testracket en kies net als Novak Djokovic voor de YouTek SPEED modellen!

  Teflon® is registered Trademark of DuPont® and is used under license by HEAD SPORT AG starting
  January 1st, 2009.


Close