Schoenen


Monofilament

MultifilamentMicrogel™

Zou jij een tennisracket kopen die jou een oneerlijk voordeel biedt?

Het tennisspel is sneller, meer strategisch en agressiever geworden. HEAD biedt met de nieuwe MicroGel technologie antwoordt op het veranderende spelbeeld.

Microgel is up for the challenge.

 • Rock-solid feel and touch:

  Optimale controle
  Breng je tennisspel op een hoger niveau! De MicroGel technologie vangt de inslag van de tennisbal volledig over het gehele racketblad op. Dit zorgt naast een uiterst stabiel racket voor een merkbaar langer balcontact voor optimale gecontroleerde speeleigenschappen.

 • Ultieme power
  Laat je tegenstander het gehele speelveld zien! HEAD’s MicroGel technologie is verwerkt tussen de carbonvezels over het gehele frame. Deze combinatie zorgt voor een zeer krachtig frame met unieke returneigenschappen.

 • Unieke (spin)touch
  Verras je tegenstander met een ongeëvenaarde spin! De MicroGel technologie biedt bij de inslag van de tennisbal een maximale snaarbreedte over het racketblad. Dit levert een duidelijke verhoging van het comfort en het balgevoel op.

 • HEAD MicroGel rackets zijn uiterst stabiel, krachtig en bieden een ongeëvenaarde touch.

 • Meer dan één derde van de top 100 spelers én speelsters kiest voor HEAD en halen succes uit de unieke speeleigenschappen van de HEAD MicroGel technologie!

  De nieuwe MicroGel technologie van HEAD biedt je een voordeel op je tegenstander. Tenzij hij of zij ook zo slim is geweest om voor de unieke (spin)touch van de MicroGel technologie te kiezen.


  HEAD MICROGEL VIDEO

  [URL]http://nl.youtube.com/watch?v=N1Xz74blyrM[/URL]

  Hoe werkt de HEAD MicroGel technologie met Teflon® polymer (Extreme modellen)?
  http://www.youtube.com/watch?v=fYA0qBHG4so


Close