Monofilament

MultifilamentGraphene

MORE POWER WITH LESS EFFORT.

PLAY YOUR BEST GAME EVER WITH GRAPHENE
HEAD’s nya kärnteknologi introducerar världens starkaste och lättaste material: Graphene.

Upptäckt 2004: Graphene består av ett enda tvådimensionellt lager av karbon atomer. Det materialet har en hållfasthet som är 200 gånger starkare än stål, vilket gör det till det ultimata ämnet för att skapa nya Head tennisracketramar med exceptionella egenskaper.

Graphene teknologin tillåter för första gången en optimal omfördelning av vikten i Headracketarna. Genom att använda Graphene i skaftet så blir vikten i mittendelen av tennisracketen reducerad. Istället kan vikten förflyttas till delar av racketen där vikten fyller mer funktion som i huvudet och greppet. Den unika konstruktionen erbjuder spelare en unik och omatchad manöverbarhet och en utökad svingvikt. Med andra ord, en racket med Graphene är enklare att svinga och tillåter ännu kraftfullare slag. Och det kommer ge motståndarna en riktig tuff match.

 • Graphene tillåter för första gången en optimal omfördelning av vikten i huvudet och greppet.

  Features:
  Graphene är världens starkaste och lättaste material..

  I konstruktionen av Headracketar så görs det möjligt att omfördela vikten från racketskaftet till huvudet och greppet.

  Med den här optimerade omfördelningen av vikten i racketen, spelare garanteras mer kinetisk energi när de slår till bollen. Med mindre ansträngning skapas mer kraft. .

 • Graphene är integrerat i racketskaftet, vilket gör det mer stabilt och tillåter en optimerad omfördelning av vikten.

 • Vikt har blivit flyttad till huvudet och greppet, vilket skapar en bättre manöverbarhet och utökad svingvikt!

 • TECHNOLOGIES GET INDIVIDUAL.
  YouTek™ kombinerar en överlägsen teknologi som matchar dina individuella behov. Vare sig ditt spel är aggressivt och äventyrsfyllt eller stabilt och jämnt, YouTek™ förbättrar din prestation och tar ut det bästa ur dig.


Close