Monofilament

MultifilamentCrystal Core

RELEASE THE PRO IN YOU.

Denna nyutvecklade, innovativa processen tillåter HEAD att styra den molekylära kristallstrukturen inom en monofilamentsträng och utveckla olika materialegenskaper i den yttre och den centrala regionen i strängen, istället för det konventionella monofilamentpolyestersträngana.

This newly developed, innovative process allows HEAD to control the molecular crystal structure within a monofilament string and engineer different material properties in the outer and the core region of the string, setting it apart from conventional monofilament polyester strings. Högt orienterade molekyler på utsidan av strängen genererar styvhet och energieffektivitet som frigör mer kraft och explosivitet. Under tiden kan en mer kristaliiserad inre kärna lägga dämpning och tryck på strängens prestanda.

Genom att skapa unika variationer i den molekylära strukturen i tvärsnitt av monofilament strängar, HEAD s CRYSTAL CORE-teknik öppnar dörren till en ny era av polyestersträngar med unika kombinationer av som får dig att att uppleva den optimala kraften och känslan..

CRYSTAL CORE teknologin introduceras med den nya HEAD HawkTM Tour Senan.
Den kombinerar den högsta möjliga energieffektiviteten för explosiv kraft med optimerad kontroll och känsla i varje slag.

Close